De heerlijke ovengevulde paprika’s van oma, gevuld met gehakt, zijn een echte traktatie voor iedereen die van hartig en smaakvol eten houdt. Dit gerecht combineert de zoetige smaak van rode en gele paprika’s met sappig gemengd gehakt, afgetopt met een heerlijk gesmolten kaaslaagje. Hieronder vind je een gemakkelijke gids om dit klassieke comfort food zelf te bereiden.
Ingrediënten:
– 4 rode en gele paprika’s
– 300 gram gemengd gehakt
– 2 blikjes maïs
– 50 gram pizzakaas of mozzarella
– 250 ml water
– 1 pakje Knorr mix voor gevulde oven-paprika
Bereiding:
Begin met de paprika’s. Was ze grondig en snijd ze daarna in de lengte doormidden. Verwijder de zaadlijsten om ruimte te maken voor de vulling. Verhit wat olie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg het water toe en roer de inhoud van het pakje Knorr erdoorheen. Breng het geheel aan de kook zodat de smaken goed kunnen mengen. Lees de rest van de bereiding op de volgende pagina..